Wilhelmiinat (munaton, maidoton, viljaton)
200g margariinia
2dl ruokosokeria
0,5 dl vaahterasiirappia
2 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
1 tl ksantaania
1 tl psylliumia
1 dl kookosjauhoa
3 dl riisijauhoa
Vaahdota huoneenlämpöinen margariini, sokerit ja siirappi. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Tee pellille n. 1-2cm paksuisia pötkylöitä (jätä leviämisvaraa) ja paista 175 asteessa n.20-25 min. Leikkaa heti uunista pois ottamisen jälkeen vinottain paloiksi ja anna jäähtyä rauhassa. Itse tein kolme isoa pötkylää, mutta voit tehdä myös ohuempia ja pienempiä pötkylöitä ja laittaa kahdelle pellille. Silloin paistoaika on lyhyempi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti