sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Salaattibaari

Salaattibaari on kätevä pistää pystyyn silloin, kun vierailla tai isäntäväellä on ruokarajoituksia. Jokainen saa koota mieleisensä ja ruokavalioonsa sopivan salaattiannoksen. Miksipä se ei sopisi myös juhlatarjoiluun. 

Eilen meidän salaattibaarista löytyi erilaisia vihersalaatteja, kurkkua, kirsikkatomaattia, paprikaa, punasipulia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja, kermajuustoa, fetajuustoa, viininlehtikääryleitä, ananasta, persikkaa, avokadoa, riisipastaa basilika-sitruunaöljyssä, kinkkupastasalaattia (riisipasta), bbq maustettua kanaa, yrtti-valkosipuli kanaa, lihapullia, keitettyjä kananmunia, tavallista ja gluteenitonta patonkia (ohje löytyy blogista), levitteitä, pähkinöitä, paahdettua sipulia, salaatinkastikkeita. Jälkiruoaksi mustikka-raakakakkua (ohje löytyy blogista) ja Wiener nougat suklaata (nämä ovat muuten maidottomia ja viljattomia!).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti