lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vadelma-valkosuklaamuffinit

Löysin Punnitse ja säästä kaupasta maidotonta valkosuklaata ja halusin käyttää niitä johonkin leivonnaiseen. Vadelma ja valkosuklaa on mielestäni hyvä makupari, joten muffineja olkaa hyvät :). Ei kovin kauniita ainakaan kuorrutuksen osalta, mutta herkullisia!



Vadelma-valkosuklaamuffinit (munaton, maidoton, soijaton, gluteeniton)

3 dl riisijauhoja
1 dl tapiokatärkkelystä
3 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl ksantaania
1 dl kauramaitoa
1 prk hedelmäsosetta (laitoin mango-päärynäsosetta)
1 dl maidotonta leivontamargariinia sulatettuna
3 dl vadelmia
100g valkosuklaata+ kuorrutteeseen 100g

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kosteat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää vadelmat ja paloiteltu valkosuklaa ja kääntele taikinan sekaan. Jaa muffinivuokiin ja paista 200 asteessa n. 20min. Sulata valkosuklaa mikrossa ja kuorruta muffinit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti